Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

In ziua de 16 februarie 2103, de la ora 12,. pe terenul din Cernica s-a desfasurat meciul amical dintre Progresul Cernica (liga a 3-a) si cunoscuta echipa de liga a I-a, Rapid Bucuresti. Meciul a fost important pentru ambele team-uri: echipa oaspete, Rapid, si-a testat noul lot in urma masivelor restructurari efectuate in aceasta iarna (au plecat : Albut, Rui Duarte, M. Constantin, Burca, Bozovici, Teixeira, Apostol, Glauber, Miliajsevici, Ivanovici, Surdu, Goga, Renan Silva, Codrea, Iliovski, Bilasco, Fiqueroa si mai vechii Ezequias, Alexa, Sburlea...), Progresul Cernica si-a incercat potentialul fotbalistic in perspectiva unui retur deosebit de dificil din postura de nou promovata in liga a 3-a. Sa prezentam echipele, in cele din urma chiar loturile cu care cele doua echipe vor aborda returului campionatelor (liga a 1-a si liga a 3-a) in aceasta primavara de foc. Pentru ambele echipe...
Progresul Cernica:
***************
Portari|: Tachescu Cezar, Visan Dan
Jucatori de camp: Marin Valentin, Ion Alexandru, Pana Tudor, Tutunaru Aurel (nou), Pavelescu Aurel (c), Bivolaru Alexandru, Raducan Sorin, Sava Andrei, Salaman Cosmin, Dedu Constantin, Do Santos Ferreira (nou), Paun Dan, Stefan Viorel (nou), Apostol Adrian, Radu Ionut (nou), Coltatu Mihai, Croitoru Mihai, Sava Alexandru, Tudose Adrian, Enciu Andrei, Zamfir Razvan. Acesti jucatori au fost folositi in meciul cu Rapid si vor constitui nucleul de baza cu care antrenorul Costel Pana va aborda returul editiei 2012/2013 al ligii a 3-a, seria a 3-a. Am mentionat in paranteza si numele celor 4 jucatori noi in care antrenorul Costel Pana isi pune multe sperante.

Rapid Bucuresti
*************
Prima repriza: portar: Pecania
Jucatori de camp: Coman Alexandru, Abrudan Octavian, Oros Cristian, Vasile Niculae, Grigore Nicolae., Martin, Emil.Bica, Grigorie Stefan, Ciolacu, Herea (c).
Repriza a doua: portar: Draghia
Jucatori de camp: Voicu, Stanca Emil, Daescu, Mardare, Grigore Adrian, Paun, Martin (Ciolacu) Calin, Matei, Pancu
Nu au jucat fiind accidentati sau din alte motive: Ionita I, Ionita II, Roman, Walace. De mentionat ca jucatorul Stanca Emil a evoluat la Progresul Cernica in editia trecuta, 2011-2012, atunci cand echipa promovat in liga a 3-a.
Scorul care, practic nu are nici o importanta a fost de 6-1 in favoarea echipei Rapid Bucuresti prin golurile marcate de Grigorie, Herea, Grigore Adrian, Pancu (lovitura libera de la 25 m executata superb) si Ciolacu (2). Pentru Progresul Cernica a marcat:Paun Dan.
A fost cel mai important meci din istoria comunei Cernica, istorie care s-a "declansat" prin anii 1947-1948. Adica de cand a aparut fenomenul numit "fotbal" pe teritoriul comunei Cernica.
Meciul transmis in direct de Voxcenica TV Live a avut o audienta record: atat prin prezenta in incinta stadionului (aproape 1,500 spectatori) cat si prin vizionarea portalului local susmentionat: aproape 700 de vizitatori.
Deci un succes pe mutiple planuri cu exceptia celor 200 de scaun de plastic rupte: ambele echipe au bifat cate un foarte util meci de pregatire, spectatorii (bineinteles ca nu a lipsit inimoasa, fidela, spectaculoasa, dar agresiva galerie a Rapidului care, a cantat pe tot parcursul meciului) iar portalul Voxcernica a bifat o audienta record.

Comentarii   
cata
0 # sonorul...cata 17-02-2013 14:45
Trebuia sa-i dati o batista celui care ne-a tamponat urechile cu sforaitul lui.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Asociatia Vox Cernica
0 # batistaAsociatia Vox Cernica 17-02-2013 14:51
si Dvs, poate ii dati niste multumiri pentru eforturile acestuia de a sta cateva ore in vant si frig, sa va ofere posibilitatea sa comentati...fre e
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV