Tipărire
Categorie: Sport Sport
Publicat: 01 Octombrie 2012 01 Octombrie 2012
Accesări: 4169 4169
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

29-sep-2912. orele 13-15, stadion Cernica. Dupa un start bun (4-2 cu echipa CS Visina Noua ) si un rezultat de egalitate in deplasare cu CS Tunari, echipa noastra nu se mai regaseste... fotbalistic. Sa fie oare Liga a 3-a o "nuca prea tare" pentru foarte tanara noastra echipa?

Meciul cu echipa FC Caracal, fosta traditionala divizionara "B", acum in Liga a 3-a este edificator in acest sens.Meciul in sine a fost echilbrat, cu

ocazii de ambele parti dar cu un avantaj de partea echipei noastre.

Ce pacat ca la final scorul a fost de partea celeilalte echipe!

Care, trebuie sa recunoastem a fot mai pragmatica, mai matura si in final mai... eficienta. Si in fotbalul de azi nu conteaza impreia artistica ci ... rezultatul concret.

Dupa un inceput echilibrat cu o usoara dominare a echipei noastre mult mai experimentata echipa oaspete (media de varsta a echipei noastre este undeva intre 20 si 21 ani!) deschide scorul in minutul 15.

Ocaziile echipei noastre, in special prin Enciu nu s-au materializat pe tabela de marcaj. Repriza a doua are, pana spre final, acelasi scenariu: atacuri ale echipei noastre (o imensa ocazie, bara tranversala!, este ratata de Iamandi) si in minutul 60 aceasta primeste o alta lovitura: gol la o faza banala si scorul devine (aproape) insurmontabil, 0-2!

Tanara noastra echipa ataca, ataca in valuri si in minutul 88, in fine eforturile sale sunt materializate prin Alexandru Sava (care intrase in teren in min 80) si scorul devine 1-2. Prea tarziu, cateva decizii controversate ale arbitrului de centru, dupa parerea noastra defavorabile echipei gazda!, ... ajuta matura echipa oaspete sa conserve rezultatul de 1-2. Dupa parerea noastra punctul slab al echipei a fost compartimentul de mijloc (in special numarul 10, Croitoru Mihai) vizavi de cel al ospetilor unde jucatorul de culoare Emmanuel Koko a dat... culoare si eficienta jocului echipei sale.

Si astfel drumul echipei noastre in Liga a 3-a devine foarte, foarte greu. Programul urmator este infernal: deplasari la ACS Berceni, CS Balotesti,CS Concordia Chiajna II, SC FC Voluntari si CS Inter Clinceni si "acasa" cu FCM Alexandria si CS Stefanesti! Viata are traseele ei dure. Si cum fotbalul face parte din viata are si el "drumul" lui tot... dur. Echiupa noastra odata inscrisa in aceasta competitie trebuia sa-si urmeze drumul sau cu demnitate.
Progresul Cernica a aliniat urmatoarea formatie:

Portar: Visan Dan
Jucatori de camp: Marin Valentin, Pavelescu Andrei, Raducan Sorin, Sava Andrei, Paun Dan, Croitoru Mihai, Dedu Constantin, Mihai Adrian, Enciu Andrei, Iamandi Florin
Am mai jucat: Salaman Cosmin, Ion Alexandru Marin, Alexandru Sava.