fotbal

Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Iarna cea grea a anului 2012 a trecut. A venit primăvara cu alaiul ei de viaţă  trăită la cea mai mare tensiune...Şi pentru fotbal....Să ne amintim: echipa Progresul Cernica a terminat turul campionatului ligii a IV-a din campionatul judeţului Ilfov pe locul I,  la 7 puncte de următoarea clasată, echipa din Corbeanca.  Debutul de  primăvara al echipei reprezentative a comunei noastre a fost pe măsura aşteptărilor. Dar să consemnăm  rezultatele primelor 5 etape ale returului:

           CERNICA             -     GLINA                        8-0

           GĂNEASA           -     CERNICA                    2-5

           CERNICA             -     MOARA VLĂSIEI       7-0

           DĂRĂŞTI             -     CERNICA                   2-4

    Şi rezultatul meciului din ultima sâmbătă -14 aprilie 2012:

           CERNICA             -     PERIŞ                        10-0    

A fost un frumos şi consistent (ca scor...) cadou făcut de echipa Progresul Cernica suporterilor săi cu ocazia sărbătorilor pascale. Să mai precizăm că înaintea acestui ultim meci echipa Progresul Cernica avea un avans de 9 puncte faţă de principala contracandidată, echipa din Corbeanca

Şi o completare tot fotbalistică: echipa din Cernica a evoluat în Cupa României, ediţia 2012/2013 (actuala ediţie 2011/2012 şi-a desemnat finaliştii: Dinamo şi Rapid) unde a învins echipa din Dărăşti (scor 3-1).

În această etapă (a 18-a) echipa de juniori a echipei noastre a învins echipa din Periş cu scorul de 5-0. Arbitru a fost Udroiu Adrian-Mihai de numai 14 ani, fiul cunoscutului animator, iubitor şi... înca jucător activ de fotbal din Bălăceanca, Udroiu Nicolae. Am spus încă jucător pentru că la 46 de ani joacă la FC Pantelimon, unde antrenor este cunoscutul om de fotbal al comunei noastre, Constantin Ştefan din Poşta (actualmente locuieşte în Căldăraru). Şi încă ceva: în echipa FC Pantelimon evoluaeză şi Tudor Gabi (are 48 ani) fostă şi el o glorie a fotbalului din comuna noastră. Foarte tânărul arbitru a fost rezervă la meciul de seniori: Cernica - Periş.

Cu această ocazie urăm vizitatorilor şi iubitorilor de Voxcernica sărbători pascale liniştite, echilibrate, pigmentate cu stropi mari de... fericire !

PS. Mulţumim iubitorilor portarului nostru, VoxCernica, pentru interesul deosebit arătat străduinţelor noastre şi cu ocazia vizionării meciului mai sus amintit.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV