Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Continuam sa informam, pe scurt, vizitatorii portalului nostru despre evolutia echipei numarul 1 a comunei, Progresul Cernica.

In etapa a 4 vineri 22 octombrie a evolutat pe terenul de la Caldararu in compania echipei Calcio Bucuresti. Dupa o prima repriza echilibrata in cea de a doua echipa noastra a avut o evoluat foarte buna, cu un joc aerisit pe extreme si a marcat doua goluri spectaculoase prin Mihalache si Mihai. Din pacate in min 85 fundasul nostru central Sava a comis un fault in careu, a fost dictata o lovitura de la 11 metri care a fost transformata de oaspeti. Cum cartonasul galben a fost al doilea Sava a fost eliminat. Dar victoria echipei noastre a fost incontestabila. Vremea a fost splendida, spectatorii (de la meci la meci mai multi) au fost satisfacuti de rezultat si joc. Echipa noastra se anunta una dintre  protagonistele campionatului cu sanse reale de a termina printre fruntase.

Comentarii   
costy0007
0 # bv cernicacosty0007 10-03-2011 08:35
sant din pantelimon , dar nu avem si noi un primar asa , normal am vrea si noi o echipa de fotbal un stadion ,ar fi frumos un derby Pantelimon-Cern ica
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV