Evaluare utilizator: 3 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Odiseea "Semnal de Cernica" continua. Click foto si dupa acea click iconita dreapta sus pentru rezolutie mare. Nu dorim sa mai comentam inca o data acest "ziar" ajuns se pare la editia a 3-a. Doar un mic apropo, tinand cont ca un ziar parca ar trebui sa aiba un ISSN dupa primul numar, pentru ca altfel ar putea parea a fi un manifest neautorizat. Si inca o mentiune, interesante "aprecierile" unor cetateni din Tanganu, care se nimeresc a fi tocmai socrii unuia din potentiali candidati ai USl pentru functia de primar la Cernica. Dar stim cu totii, "gusturile" in materie de politica nu pot fi discutate. In fine, parerea noastra ne-am spus-o in articolul Semnal de Cernica-clck aici. chiar daca suntem si noi "citati" si chiar daca de aceasta data, copiii sunt "sensibilizati" nu putem decat sa

uram acestui "ziar", succes in continuare !

Comentarii   
Pitigoi
0 # Ziar localPitigoi 20-04-2012 09:08
Dupa cum se vede in prima pagina, cred ca stim de cine este comandat acest ziar.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
crispat
+1 # Intrarea liberă!crispat 20-04-2012 15:24
Cred că ar fi binevenit domnul respectiv şi pe acest portal, mai ales acum, de când a apărut o rubrică specială pentru Alegerile Locale 2012. Diferenţa faţă de un ziar e limpede: aici lumea poate reacţiona, poate pune întrebări incomode, poate face afirmaţii neplăcute (desigur, moderate de către administratorul portalului, despre care cred că ne-am convins cu toţii că nu are intenţii "criminale" la adresa nimănui, şi a demonstrat o ţinută foarte responsabilă). Un adevărat bărbat politic (chiar dacă e femeie... şi nu se numeşte Zoe) nu se teme de aşa ceva, mai ales dacă e sigur pe ce a făcut şi ce are de gând să facă în continuare.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV