Tipărire
Scris de Administrator Administrator
Categorie: Muzica Muzica
Publicat: 05 Decembrie 2009 05 Decembrie 2009
Creat: 05 Decembrie 2009 05 Decembrie 2009
Ultima actualizare: 19 Octombrie 2018 19 Octombrie 2018
Accesări: 4299 4299
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa cum anuntam acum cateva luni in articolul "Amintiri despre Vox Cernica" incepem sa publicam seria de concerte sustinute  de formatia Vox Cernica (si nu numai) in anii 2002 si 2003 pe stadionul de fotbal Cernica si la restaurantul Pustnicul de langa Branesti.

Daca am intarziat cu publicarea lor, a fost doar din cauza unor probleme tehnice  (si care inca nu s-au rezolvat) si deorece vreau sa asigur o calitate a sunetului si a imaginii cat mai buna cu putinta (vorbim de aproximativ 10 ore de material video transpus in format digital)   si de asemenea  vreau sa asigur usurinta in descarcare si vizualizare.

Ce legatura are aceasta formatie cu portalul Vox Cernica, puteti afla in detaliu in articolul mai sus amintit si in videoclipurile care vor urma foarte curand dupa aceasta avanpremiera. Pe scurt, va putem spune ca, daca nu ar fi existat formatia Vox Cernica, nu ar fi existat portalul Vox Cernica.

Portalul nu este decat o continuare a ceea ce a fost inceput acum mai bine de 7 ani cand am crezut ca ne poate fi mai bine si noua celor de la margine de Bucuresti.  Daca intre timp s-a schimbat ceva, avem la dispozitie acest portal sa dezbatem atat cat dorim.  Va rugam sa alocati suficient timp pentru incarcarea videoclipurilor. 

 

 

Articole asemanatoare