maxi-taxi cernica

Evaluare utilizator: 4 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță inactivă
 
Actualizare 30 Decembrie 2019:

STB si STV introduc 4 linii de autobuze pentru satele Cernica, Caldararu, Balaceanca, Tanganu si Posta incapand cu 1-ianuarie-2020. Pentru detalii click aici:

Linii autobuze STB si STV Cernica-Bucuresti de la 1-ianuarie-2020

Actualizare 17-05-2018.

In urma sesizarii facute de Asociatia Vox Cernica cu privire la aspectele descrise in articolul de mai jos s-a primit urmatorul raspuns din partea Inspectoratului de Stat pentru Controlul Rutier - I.S.C.T.R. in data de 17-05-2018.

 maxi taxi cernica manastire tanganu balaceanca caldararu

Stire initiala:

Chiar in ziua de Pasti si in urma anularii unui tren pe ruta Bucuresti-Oltenita, am fost nevoit sa apelez din nou la o calatorie cu maxi taxi pe ruta Bucuresti-Cernica-Tanganu pana la sensul giratoriu de la Cernica. M-am "imbarcat" la propriu si la figurat de la benzinaria Petrom, vizavi de fostul stadion Metalul, Pantelimon in jurul orelor 14:20.

-Buna ziua, un bilet pana la Cernica, va rog.

-Trei lei...a venit raspunsul.

 

maxi taxi cora pantelimon cernica 4Dupa momentul de ezitare din partea mea in care facusem "calculelele" pe baza a ce stiam eu din amintiri ca este tariful pana la Cernica, am intrebat:

-Domnu' sofer, sunteti sigur ca e trei lei ?!

Din spatele ochelarilor de soare mi s-a aruncat o privire ciudata (doar am banuit ca e ciudata, ca nu aveam cum sa o vad) si cu o tacere rece si tot dupa o ezitare, domnu' sofer a luat un bilet din gramada de bilete de la bord si mi-a inmanat unul. Quod erat demonstrandum...ce sa mai zic...Am luat biletul, m-am uitat la tarif si intradevar de la Bucuresti la Tanganu...3 lei...Si zic...da, dar pana la Cernica tot trei lei..?!...Nici un raspuns, probabil omul o fi zis in gandul lui ca nu vrea sa se enerveze cu mine in ziua de Pasti si si-a vazut impasibil de condus...Nu am vrut sa deranjez bunul mers al calatoriei in ziua de Pasti, asa ca am inghitit in sec si m-am dus doua scaune mai in spate, in picioare binenteles, din cauza aglomeratiei...Si m-am uitat din nou la bilet...si am observat ceva ce nu observasem inainte...ora de emitere a biletului...Atunci mi-am dat seama ca biletul nu era emis pentru ora de plecare 14:05 conform orarului de plecare ci era un bilet emis la orele 13:03, adica cu o ora inainte si deci probabil deja folosit de altcineva, in calatoria de la Tanganu spre Bucuresti...

maxi taxi cora pantelimon cernica 3maxi taxi cora pantelimon cernica 2Acum, cand descriu aceasta mica calatorie si am incercat sa vad daca intradevar tarifele nu mai sunt diferentiate indiferent de locul "debarcarii" asa cum se practica inainte, am constatat ca soferul din spatele ochelarilor de soare, este deja "vedeta" in lumea calatoriilor pe maxi-taxi, si nu e prima oara cand se vorbeste despre el si tot pe ruta Bucuresti Tanganu. De data aceasta povestea e scrisa de cei de la Hotnews in 28-iunie-2017. Despre acest articol si despre cel pe care l-am scris de noi in 17-noiembrie-2011 puteti afla detalii mai jos.

Cam acesta este efectul sesizarilor in legatura cu neregulile constatate de locuitorii comunei Cernica si nu numai, pe ruta Bucuresti-satele comunei Cernica: "calatorii...ham-ham...maxi-taxi merge" (fara bilet)...sau..."nu moare maxi-taxi...cand vor calatorii"...asa că deja am reevaluat chestia aia cu "speranta moare ultima"...și ne mai mirăm de condițiile de transport...vai...vai...vai..!

Articole pe aceeasi tema:

VIDEO Reportaj Cum arata calatoria de zi cu zi a navetistilor de pe ruta Bucuresti - Cernica - Tanganu

Transport maxi-taxi Deluxe Cora Pantelimon-Cernica.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV