Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Sursa info: MediaFax

Guvernul va decide prin hotărâre, în perioada imediată, începerea procedurilor de licitaţie pentru construirea unei pasarele pe centura Capitalei în zona Prelungirea Ghencea-comuna Domneşti, pentru fluidizarea traficului, proiectul fiind realizat de mai mulţi ani, dar neaplicat din lipsă de fonduri.

O pasarelă similară va fi construită şi la intersecţia şoselei ocolitoare a Capitalei cu Şoseaua Cernica, după ce lucrarea va fi avizată şi prin hotărâri ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti şi Consiliului Judeţean Ilfov.

Începerea procedurilor de licitaţie pentru construirea acestor pasarele a fost decisă în urma inspecţiei efectuate, joi, de premierul Victor Ponta pe centura Capitalei, împreună cu primarul general al Bucureştiului, Sorin Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova.

Şova a apreciat că lucrarea va fi încheiată anul viitor, dacă nu vor fi depuse contestaţii la licitaţie.

Comentarii   
chita florin
0 # la Pastele Cailor?chita florin 25-08-2013 13:01
De cativa ani buni se tot vorbeste de realizarea pasarelei ce sa deserveasca Comuna Cernica. Cum nimic nu s-a realizat pina acum, sunt sceptic ca un asemenea proiect va deveni realitate mai devreme de 4 ani.
Cat despre politica si promisiuni..... suntem satui, dovada fiind si numeroasele proiecte de infrastructura (cu finantare asigurata) blocate sau anulate de "noua putere", evident spre binele unor sute de mii de asistati (puturosi) sociali.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV