Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Doua curcubeie exceptional de frumoase (unul mai putin vizibil) au aparut odata cu prima ploaie de primavara din zona Bucurestiului si imprejurimi. Prezentam aceste imagini si celor care nu au putut sa le vada "in direct" pentru a se putea bucura si ei de acest fenomen. Imaginile au fost luate acum o jumatate de ora, din Bucuresti, 30-martie-2012, 19:30. Capetele arcelor de cerc imense al curcubeelor erau orientate pe directia nord-sud, putand fi vazute si din comuna Cernica. Dupa cum se spune, speram si noi sa fie un semn de bun augur.

Comentarii   
chita florin
0 # superbchita florin 30-03-2012 21:17
Frumoase imagini, multumesc Lilian pentru acestea; fiind si departe de casa, acste imagini mi se par parca si mai frumoase; parca incepe sa mi se faca dor de casa.....; sper sa fie din tot sufletul de bun augur, sa fie un nou inceput pentru fiecare; fie ca cetatenii din Cernica sa fie mai uniti, mai intelepti si sa intram intr-o noua etapa in dezvoltarea comunei nostre. Fie ca alegerile locale viitoare sa faca posibila si sa sustina vocea oamenilor, a celor care locuiesc in Cernica.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV