monumente-istorice-comuna-cernica-2   Traim in Fundeni sau in Cernica ?!

Sute de mii de lei din taxe locale, pierdute in fiecare an de bugetul comunei Cernica...din cauza terenului aflat in administratia comunei Fundeni pe care se va  construi noul complex comercial "Cernica Park"...

Cum este posibil...?!....click aici..

 

Asociatia Vox Cernica

Dedicată dezvoltării comunitare în zona Cernica, Ilfov. Promovează dezvoltarea durabilă pe toate planurile, valorile istoriei locale, artei, sporturilor, culturii, mestesugurilor si traditiilor, implicarea cetăţenilorîn problemele comunitatii, protectia mediului natural, sprijinirea grupurilor şi categoriilor sociale dezavantajate etc.

Detalii...click aici

 

Praznuirea hramului Sfantului Ioan Rusul. Spitalul Eftimie Diamandescu. Balaceanca

Evaluare articol: / 5
SlabFoarte bun 

slujba hramul sfantului ioan rusul spital eftimie diamandescu balaceanca Ieri, 27 mai 2010, Spitalul de Psihiatrie " Eftimie Diamandescu" Balaceanca a sarbatorit praznuirea hramului Sfantului Ioan Rusul, ocrotitorul capelei  spitalului.Slujba a fost savarsita de Preacuviosul parinte Calinic de la Manastirea Tiganesti impreuna cu un sobor de maicute, fostul Protoiereu Popa Stefan, parintele Gavrila Nicolae de la Biserica Sfantul Nicolae din Bucuresti si preotii spitalului,  Emilian Roman si Gelu Georgescu. La eveniment au participat reprezentanti ai Consiliului Judetean Ilfov, ai Directiei  de Sanatate Publica a Judetului Ilfov, precum si domnul Ciotoran Nicolae, locuitor al satului Balaceanca si istoric pasionat, persoana care a luptat foarte mult pentru ca spitalul sa poarte numele ctitorului Eftimie Diamandescu. Au mai participat, reprezentanti ai pacientilor, pacienti, locuitori ai comunei Cernica, prieteni, precum si salariati ai unitatii. Pentru mai multe imagini de la eveniment click: www.psihiatriebalaceanca.ro.

Actualizare: In cazul in care link-ul de mai sus nu functioneaza, ne pare rau dar inseamna ca spitalul inca nu a reusit sa-si reconstruiasca site-ul. In anul 2010, la cererea conducerii spitalului de psihiatrie Balaceanca, voluntarii portalului VoxCernica au construit un site pentru spitalul Balaceanca, dar, dupa schimbarea conducerii, din motive necunoscute acest site a fost pus off-line. Pentru cei care au nevoie de adresa, mai jos ultimele detalii pe care le detinem:

 

Adresa: Sat Balaceanca
Localitate: CernicaIlfov

Telefon: 021.255.14.11
Fax: 021.255.24.00

Adaugă comentariu

Pentru un dialog civilizat, comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea comentariului revine autorului acestuia.


Codul de securitate
Actualizează

 
Vrei sa transmiti un mesaj in direct sau sa faci o dedicatie celor dragi...vrei sa transmiti in direct un eveniment personal ?...vrei sa ai propriul tau show..si sa arati lumii talentele tale ? contact@voxcernica.ro-Acum pe VoxCernica:Trio Andrei: Constantin, Aurel si Adrian Andrei...consateni, virtuosi ai muzicii clasice... Acum pe VoxCernica: Lacul Cernica, Iazul Cernica, Islazul Cernica sau Land-ul Cernica !? Afaceri de milioane de euro...Acum pe VoxCernica: Consilierii de astazi...Consilierii de maine...Pentru vizualizarea optima a portalului si a videoclipurilor va rugam folositi Google Chrome... Daca folositi Internet Explorer atunci instalati Google Chrome Frame... In curand pe VoxCernica...: Planul de sistematizare al Comunei Cernica din anul 1970. Aflati ce avea de gand Ceausescu cu satele Comunei Cernica. Portul Bucuresti. Acum desecretizat...; In curand pe VoxCernica...: Satul Medieval Maracineni, de la Caldararu...VoxCernica TV Live: Pentru programul emisiunilor in direct...click aici. . . Harta Cernica-Vedere Stradala: Acum strazile si satele comunei la 360°...click aici. . .
 
Copyright © 2016 voxcernica.ro - Toate drepturile rezervate. Design by Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Închide fereastra   X

Portret de folkist: Mihai Bolboja-o voce nedescoperita inca ! click aici

Concerte integrale stadion Cernica 2002, 2003, Pustnicul !  click aici

mihai-bolboja