Evaluare utilizator: 2 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
cupa cernica 2010, Tanganu 6-iuniecupa cernica 2010, Tanganu 6-iunie

Duminica 6 iunie 2010, pe stadionul din Tanganu s-a dat startul campionatului de fotbal Cupa Cernica -Editia 2010. Sase echipe (Cernica I si II, Caldararu, Balaceanca, Tanganu si Posta) s-au reintalnit pentru a continua traditia campionatului de fotbal inceput in 2002 in Comuna Cernica. Ultimul eveniment major care a avut loc pe stadionul Tanganu a fost un joc amical intre fotbalistii comunei pentru a comemora pe acela care a fost fotbalistul Dumitru Sava. La acest debut au participat ca spectatori localnici, marea majoritate din Tanganu precum si invitati din partea organizatorilor. Salutam revenirea acestui campionat si speram ca acesta sa continue multi ani de acum inainte si mai devreme sau mai tarziu sa auzim ca unii din viitorii mari fotbalisti ai Romaniei au debutat si in acest campionat local. Pentru mai multe detalii cu privire la istoria acestui campionat precum si despre istoria fotbalistica a comunei va invitam sa cititi si urmatoarele articole: Amintiri despre Vox Cernica, 107 pagini de istorie fotbalistica in Cernica, Memorial Dumitru Sava, De la gazeta de Cernica la portalul Vox Cernica, Interviu cu un octogenar, Vizita la terenul de fotbal din Tanganu. De asemenea mai multe video cu un click pe Vox Cernica Channel sau click pe album de fotografii.

Comentarii   
Guest
+1 # Guest 09-06-2010 22:06
BRAVO bineinteles pt nea Vasea ,banuiesc ca tot el este la baza organizarii unui asemenea eveniment,am vazut pozele, filmuletul excelent mai ales primul fundal sonor,precum si imaginea marelui om de fotbal Niculaie care de fapt nu prea se potriveste cu melodia pt ca el ,nu are femeie ci numai timple grizonate in ale prostiei,in rest atmosfera placuta de vara caniculara,ce prevesteste un nou cam mondial,care de aici de afara se vede cu totul altfel ca si acum 4 ani cind tot aici ma aflam.Lume cu stegulete pe masini.tricouri dintre cele mai sugestive.si aceel trend cu VUVUZELA care te asurzeste la tot pasul.Cred ca imi voi cumpara si eu una pt acasa,pacat ca pe Romania a sarit o rindul si si de asta data.Felicitari pt aportul adus de a tine acest site inca viu prin activitatile cotidiene ale vietii comunale.Pa pe miine!!!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV